Inschrijving Workshops & Masterclasses

Gelieve onderstaand formulier volledig in te vullen voor een snellere verwerking.
Kies gewenste startmaand, cursus en locatie. Indien je meerdere cursussen wil volgen, verstuur dan voor elke cursus een apart formulier.CURSIST


RELEVANTE VOOROPLEIDING WORKSHOPS
BELANGRIJK!!

Voor deelname aan de workshop EMIR dient de therapeut een vervolgcursus EMDR te hebben gevolgd (registratie EMDR Europe Practitioner of in opleiding daartoe). Kennis van Imaginaire Rescripting en Schematherapie is wenselijk maar niet noodzakelijk.

Voor deelname aan de overige workshops is minimaal een geaccrediteerde (succesvol afgeronde) cursus ‘Schematherapie Basis’ of ‘Schematherapie Basis voor Adolescenten’ van 25 uur vereist.
Kijk op www.schematherapie.nl voor de cursussen die geaccrediteerd zijn.

Geef hieronder aan waar en wanneer u de Vervolgcursus EMDR of Basiscursus Schematherapie heeft gevolgd

REGISTRATIE VGCt EN FGzPt
Indien u wilt dat wij deze cursus (nadat u geslaagd bent) bijschrijven in uw dossier via PE-online, vul dan hieronder uw registratienummer(s) in.


HUIDIGE WERKGEVER

Huidige functie:


PRIVACY
De persoonsgegevens die via dit inschrijfformulier verkregen zijn worden gebruikt ten behoeve van de cursistenadministratie van Van Genderen Opleidingen B.V.

Van Genderen Opleidingen B.V. gaat vertrouwelijk met deze persoonsgegevens om, met inachtneming van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP).
De cursist geeft bij verzending van dit formulier uitdrukkelijke toestemming voor het gebruik van zijn/haar opgegeven persoonsgegevens voor het bovengenoemde doel.

ALGEMENE VOORWAARDEN
Bij annulering kunnen administratiekosten in rekening gebracht worden. Zie de Algemene Voorwaarden en de FAQ (veel gestelde vragen) op onze website.

NIEUWSBRIEF
Van Genderen Opleidingen B.V. verstuurt tweemaal per jaar een nieuwsbrief met daarin alle info over de geplande cursussen, workshops etc.
Wil je deze nieuwsbrief ook ontvangen?


Indien het formulier correct is ingevuld en hieronder verzonden, ontvangt U automatisch een ontvangstbevestiging per mail.

Remco van der Wijngaart