Wachtlijst

Indien het maximum aantal deelnemers is bereikt, kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst. Degenen die zich aanmelden ontvangen in volgorde van binnenkomst van de aanmelding een e-mail op het moment dat inschrijving mogelijk is. Als u zich vervolgens binnen de daarvoor gestelde termijn inschrijft, is plaatsing gegarandeerd. Kies gewenste startmaand, cursus en locatie.


CURSIST

RELEVANTE VOOROPLEIDING
Om te bepalen of u aan deze cursus kunt deelnemen, is het belangrijk de cursusbeschrijvingen (en evt. de FAQ) op onze website te lezen. Hierin staan duidelijk de doelgroepen en opleidingseisen van de diverse cursussen beschreven. Voldoet u aan de vereisten van de gewenste opleiding?

Geef hieronder aan waarvoor u geregistreerd bent of voor welke registratie u in opleiding bent:

Geef hieronder uw lidmaatschappen aan
(geregistreerd of in opleiding):Indien u wilt deelnemen aan de cursus
- 'Schematherapie Gevorderd',
- 'Schematherapie Gevorderd voor Adolescenten',
- 'Schematherapie voor Cluster B',
- 'Schematherapie voor Cluster C',
- 'Schematherapie in Groepen voor BPS',
- 'Schematherapie in Groepen voor Adolescenten' of
- een van onze workshops,
dan dient u eerst een cursus 'Schematherapie Basis' of 'Schematherapie Basis voor Adolescenten' gevolgd te hebben. Geef hieronder aan wanneer en waar u deze cursus heeft gevolgd.

PRIVACY
De persoonsgegevens die via dit inschrijfformulier verkregen zijn worden gebruikt ten behoeve van de cursistenadministratie van Van Genderen Opleidingen B.V.

Van Genderen Opleidingen B.V. gaat vertrouwelijk met deze persoonsgegevens om, met inachtneming van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP).
De cursist geeft bij verzending van dit formulier uitdrukkelijke toestemming voor het gebruik van zijn/haar opgegeven persoonsgegevens voor het bovengenoemde doel.

NIEUWSBRIEF
Van Genderen Opleidingen B.V. verstuurt tweemaal per jaar een nieuwsbrief met daarin alle info over de geplande cursussen, workshops etc.
Wil je deze nieuwsbrief ook ontvangen?

Remco van der Wijngaart