Docenten

Hannie van Genderen Drs. Hannie van Genderen is klinisch psycholoog en supervisor en opleider cognitieve gedragstherapie en schematherapie. Zij heeft ervaring met schematherapie voor de borderline- en cluster C persoonlijkheidsstoornissen en de forensische sector.
Kijk hier voor meer info.
Remco van der Wijngaart Drs. Remco van der Wijngaart is psychotherapeut en opleider en supervisor cognitieve gedragstherapie en schematherapie. Hij heeft ervaring met borderline-, cluster C persoonlijkheidsstoornissen en de forensische sector.
Kijk hier voor meer info.
Marleen Rijkeboer Prof. dr. Marleen Rijkeboer is Bijzonder Hoogleraar persoonlijkheidsstoornissen bij het Department of Clinical Psychological Science, Faculty of Psychology and Neurosciences, Maastricht University, the Netherlands. Zij is klinisch psycholoog/psychotherapeut en tevens supervisor, leertherapeut en opleider in cognitieve gedragstherapie en schematherapie. Kijk hier voor meer info.
Hélène Bögels Drs. Hélène Bögels is klinisch psycholoog/psychotherapeut, supervisor in schematherapie, cognitieve gedragstherapie en groepspsychotherapie. Zij heeft ervaring met schematherapie voor de cluster B en C persoonlijkheidsstoornissen (individueel en in groepen).
Kijk hier voor meer info.
Coen Horstman Drs. Coen Horstman is werkzaam als klinisch psycholoog – psychotherapeut, en supervisor cognitieve gedragstherapie en schematherapie bij Virenze Riagg Maastricht.
Daarnaast heeft hij sinds 2011 een eigen praktijk in Roermond.
Kijk hier voor meer info.

Hannie van Genderen